Overzicht contractbesprekingen

WOENSDAG, 10 MEI 2006, 10:43 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck vertrekt vandaag naar Zuid-Amerika, waar hij verschillende spelers zal scouten. Maar het ziet er naar uit dat de manager van Anderlecht ook binnen de huidige kern nog wat werk voor de boeg heeft.


Zo is het eerste punt op de agenda de verlenging van het contract van Yves Vanderhaeghe. De verdedigende middenvelder wil blijven, dus het ziet er naar uit dat Vanderhaeghe volgende week een contract zal tekenen voor één seizoen.

Ook met Olivier Deschacht wordt volgende week nog eens gepraat over een verlengd verblijf bij Anderlecht. Hoewel de verdediger al aangaf dat hij in het Astridpark wil blijven, lopen de onderhandelingen voorlopig spaak omwille van het financiële aspect.

De bloedvorm waarin Grégory Pujol verkeert, is ook het Anderlechtbestuur niet ontgaan. De Brusselaars willen de Franse spits houden maar de besprekingen met Nantes, de club die Pujol uitleent, hebben nog niets concreets opgeleverd. De Franse club zou de speler enkel maar willen verkopen. Anderlecht brengt ten laatste vrijdag een bod uit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.