"We zullen minstens 4 nieuwe spelers aantrekken"

MAANDAG, 8 MEI 2006, 10:01 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck heeft drukke weken voor de boeg. De manager moet het vertrek van Zewlakow, Traore en Tihinen opvangen. BOvendien vertrekken ook Wilhelmsson en Kompany meer dan waarschijnlijk.


"Voor het geld dat we van Kompany en Wilhelmsson zullen krijgen kunnen we iemand uit onze toplijst kopen," vertelde Van Holsbeeck. Anderlecht heeft bovendien nog een tweede lijst met betaalbare spelers. Op die lijst staat onder andere Hassan die bij Besiktas transfervrij mag vertrekken.

De manager van Anderlecht vertelde verder nog dat het de bedoeling is om een kern van 25 te hebben. Maar voor eind mei moeten we geen transfers verwachten.

"5 kernspelers moeten jongeren zijn die overkomen van de beloften. Verder zoeken we nog 2 of 3 ervaren verdedigers en 2 ervaren middenvelders," aldus Van Holsbeeck.

Over de aanval maken ze zich geen zorgen bij Anderlecht. Enkel als Pujol toch zou terugkeren naar Nantes moeten ze de situatie nog is herbekijken. Maar alles wijst erop dat Pujol in Brussel blijft. Bij Anderlecht wil men niet veel kwijt over de Fransman: "Daar zijn we nog niet uit", is de korte uitleg.

Rsca blijft intussen in Zuid-Amerika zoeken. Er zijn al enkele mensen van Anderlecht in Brazilië en Argentinië, en nog deze week vertrekt ook Herman Van Holsbeeck terug naar Zuid-Amerika.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.