Vanden Stock: "Nu bouwen aan een nieuwe ploeg"

ZATERDAG, 6 MEI 2006, 12:43 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het is ook voorzitter Roger Vanden Stock niet ontgaan dat heel wat spelers Anderlecht zullen verlaten, en dus voelt hij de bui al hangen. "We moeten werk maken van een nieuwe ploeg", aldus Vanden Stock.


"Vijf jaar geleden zaten we in dezelfde situatie. Maar nu zijn we al grondig bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Frutos en Leiva zijn nog maar het begin van een invasie van kwaliteitsspelers. Maar nieuwkomers moeten ook tijd krijgen, dat moet ook het publiek beseffen. Ik hou rekening met een overgangsjaar", beweert de voorzitter.

"Het geld van de Champions League zal goed van pas komen. Of we niet te kort schieten voor de CL? We schieten tekort voor de Europese topclubs, dat is een feit. Anderlecht zou in de Uefa Cup ongetwijfeld hogere ogen gooien dan in de Champions League. Maar moet ik er geen seconde over twijfelen of we aan de CL willen meedoen. Voor het financiële, maar ook voor de supporters. Zij moeten de kans krijgen om de grootste clubs te kunnen bekijken in het Vanden Stock stadion."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.