Zetterberg: "Dit was een droom"

ZATERDAG, 6 MEI 2006, 11:50 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De fans hadden een hartverwarmend afscheid in petto voor Pär Zetterberg, en dat viel zeer in de smaak bij de Zweed. "Van zo'n afscheid kan elke voetballer dromen", vertelde hij. "Dit was het mooiste moment uit mijn carrière."


"Doordat iemand zijn mond had voorbij gepraat, had ik al opgevangen dat mijn vader en zoon zouden komen. Maar ik had geen flauw idee wat er zou gebeuren. Toen ik ze de aftrap zag geven, bleven de tranen maar komen. Ik was geëmotioneerd van de eerste tot de laatste minuut. Ik speelde op een wolk", getuigde de Zweed.

"Heel het stadion geel en blauw gekleurd, dat raakte me echt. Ik moet de fans echt bedanken voor de steun gedurende het hele seizoen. Ik had geen zin om gewisseld te worden. Ik wou nog twee uur op het veld staan in zo'n sfeer. Het was fantastisch. Of ik er nog een seizoen wil bij doen? Dit was het definitieve einde", aldus Pär Zetterberg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.