Reacties na Celtic-RSCA

DONDERDAG, 6 NOVEMBER 2003, 16:22 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd gaven trainer Broos, en de spelers Deschacht en Kompany hun visie over de partij. Ze waren het er allemaal over eens dat de prestatie van paars-wit beneden alle niveau was. Tegen Standard moet het zeker beter!

Hugo Broos: "Onze prestatie in de eerste helft was het Europees niveau niet waardig. De manier waarop wij vandaag hebben verdedigd is om problemen vragen. Het was gewoon beneden alle niveau. Er was een duidelijk gebrek aan concentratie en inzet", zei Broos op Canvas.
"Tijdens de rust was ik enorm kwaad. Het was zéér, zéér, zéér slecht. Dit is een jonge groep en deze barslechte match maakt deel uit van het leerproces. Maar vandaag ben ik toch wel enorm ontgoocheld."
Toch blijft de trainer geloven in het succes van zijn ploeg.
"De uitslag van Bayern München, dat verloor, speelt niet in onze kaart. En daar komt de uitsluiting van Aruna nog eens bij (tegen Lyon). En we moeten winnen (tegen Lyon). Lyon heeft al 7 punten, ze bijbenen is het enige doel."
"Of ik vrees dat dit verlies een mentale tik is voor de zondagmatch tegen Standard ? Neen, net omgekeerd: bij manier van spreken is het een goede zaak dat het verschil tussen de Belgische competitie en dit niveau zo duidelijk is blootgelegd."

Olivier Deschacht: "We hebben de supporters en het bestuur in de steek gelaten. Het is echt onbegrijpelijk wat er vandaag is gebeurd. We hebben ons mispakt aan dit Celtic. Hartson heeft ons echt pijn gedaan. Bij elke goal was hij betrokken. We staan terug met de beide voetjes op de grond."

Vincent Kompany: "Het leek alsof de Celtic-spelers gedopeerd waren door het publiek. Deze match was absoluut niet te vergelijken met twee weken geleden. Er zijn vandaag zoveel fouten gemaakt, dat het al snel niet meer haalbaar werd. Vandaag konden we gewoon niet beter. Bovendien lukte absoluut niets meer bij ons."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.