Celtic overklast Anderlecht

WOENSDAG, 5 NOVEMBER 2003, 22:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is kopje onder gegaan op het veld van Celtic. Het verloor met 3-1. Een goal vermijden in de beginfase was de hoofdopdracht die Hugo Broos zijn spelers meegaf.

Na nog geen halfuur spelen was de wedstrijd beslist. Kompany vergat Larsson, de Zweed kopte vrij binnen. Ook de tweede kans van Celtic was raak: de beresterke Hartson legde af voor Miller, die Zitka vloerde.
Anderlecht hapte naar adem, maar kwam nooit tot combineren. Op de koop toe kopte Sutton een hoekschop van dichtbij tegen de netten: 3-0. Een bedrijvige Miller vergat de score aan te dikken. Wel kon Aruna nog binnentrappen na een gemiste strafschop van Mornar waardoor Anderlecht toch nog een doelpunt had.

Doelpunten: 12' Larsson 1-0, 17' Miller 2-0, 29' Sutton 3-0, 77' Aruna 3-1

Celtic Glasgow: Hedman, Varga, Balde, McNamara, Agathe, Lennon, Petrov, Sutton, Miller (76' Gray), Larsson, Hartson (83' Maloney (92' Sylla))

Anderlecht: Zitka, Zewlakow, Kompany, Tihinen, Deschacht, Wilhelmsson, Hasi, Baseggio, Hendrikx (63' Kolar), Aruna, Mornar

Rode kaarten: geen
Scheidsrechter: Vassaras (Gri)
Toeschouwers: 59.057



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.