Broos, Aruna en O'Neill over vanavond

WOENSDAG, 5 NOVEMBER 2003, 15:14 - Fredoo
Anderlecht-Online No Image Found

Celtic is zeker en vast een te duchten tegenstander: het is namelijk al 61 thuisduels ongeslagen en het verloor thuis nog geen enkel punt in de Champions League.

Anderlecht-trainer Hugo Broos heeft een plannetje om naar de volgende ronde in de Champions League door te stoten.

"Ik teken meteen voor een punt. Als we het dan thuis van Lyon halen, zijn we zeker derde en hebben we zelfs uitzicht op de tweede plaats", zegt hij in DS.

"Ik vrees vooral de eerste minuten, dat wordt een stormloop van jewelste. Kracht, enthousiasme en inzet zijn de Celtic-wapens - technische hoogstandjes moet je niet verwachten. Vandaar dat ik toch wat zekerheden inbouw. Welke? Zeg ik niet. Ik zeg alleen dat we met twee spitsen zijn", noteert Het Nieuwsblad.

De Ivoriaanse aanvaller Aruna Dindane daarentegen zegt waar het op staat: hij wil winnen.

"We hebben genoeg kwaliteit om Celtic te verslaan. We moeten aan de partij beginnen met de bedoeling te winnen."

"Op papier is Anderlecht misschien wel de grotere club, maar vergeet niet dat Celtic vorig seizoen de finale van de Uefabeker speelde. En in het stadion heerst een verschrikkelijk sfeertje", zegt hij in De Morgen.

Martin O'Neill, trainer Celtic: "We speelden barslecht in Anderlecht en dat moeten we rechtzetten. Verliezen betekent overigens de uitschakeling. Met 'n gelijkspel kunnen we de volgende ronde nog halen maar dan hebben we het niet meer in eigen handen. Vervelend, dus is de enige boodschap: winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.