Vercauteren drie jaar langer, Broos pas na nieuwjaar

WOENSDAG, 29 OKTOBER 2003, 11:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Frank Vercauteren staat heel dicht bij een contractverlenging voor drie seizoenen als hulptrainer van Anderlecht. Hoewel de club hem vier of vijf jaar aanbood, wil hij maar voor drie jaar tekenen.

Morgen wordt alles voorgelegd aan het directiecomité, zodat de nieuwe overeenkomst kan worden ondertekend bij de terugkeer van de Champions League-trip naar Celtic.
Vercauteren is, naast assistent-coach, ook lid van de sociale-, technische- en scoutingscommissie. Hij zal in de toekomst mee waken over de sportieve koers die de club zal varen.
Anderlecht wil zijn trainingsstaf samenhouden en gaat daarom ne de winterstop ook aan tafel zitten met hoodtrainer Hugo Broos en keeperstrainer Jacky Munaron. Wel stelt Broos een eis:Als Anderlecht zijn goudhaantjes Baseggio, Aruna en Kompany aan het eind van dit seizoen laat vertrekken, of als ze niet afdoend worden vervangen, zal Hugo Broos niet ingaan op een eventueel voorstel tot contractverlenging. Broos wil ook de garantie dat hij de strakke lijn die hij nu al acht maanden volgt, verder kan aanhouden.



anderlecht-online forum