Anderlecht blijft winnen: 4 - 0

ZATERDAG, 25 OKTOBER 2003, 22:17 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot heeft Anderlecht weinig in de weg kunnen leggen. Al na de eerste helft was de match gespeeld: koploper Anderlecht haalde het met 4-0. Er was dus niet veel sprake van vermoeidheid.

Veel te snel ging Anderlecht van start voor de Antwerpse club. Al voor het halfuur stond het 3-0, nadat de Brusselse club de paarse verdedigers soms knap voor schut wist te zetten.
Na de 3-0 kwam er meer evenwicht, maar het kalf was al verdronken voor Germinal Beerschot. Meer zelfs, Mornar maakte er na de rust 4-0 van en het Astridpark begon aan een feest, na de zege eerder deze week tegen Celtic Glasgow.

Doelpunten: 7' Baseggio 1-0, 21' Aruna 2-0, 25' Baseggio 3-0, 54' Mornar 4-0

Anderlecht: Zitka, Zewlakow, De Boeck, Kompany (74' Traore), Kolar, Hasi, Baseggio (62' Zetterberg), Wilhelmsson, Deschacht, Aruna (68' MacDonald), Mornar

G.Beerschot: Luciano, De Wree, Hoefkens, Vandooren, Schockaert (46' Victor), Cooreman, Dickson, Reigel (73' Van de Weyer), Camara (80' Mesoudi), Snelders, Monteyne

Toeschouwers: 23.401
Scheidsrechter: Blareau



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.