Reacties Goor en Van Holsbeeck

ZATERDAG, 28 JANUARI 2006, 00:18 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Dat ze in het kamp van Anderlecht ontgoocheld zijn na de nederlaag van vanavond was wel te verwachten. Hieronder enkele reacties.


Bart Goor spreekt heel klare taal. Hij is ervan overtuigd dat de crisis een feit is en steek zijn ontevredenheid zeker niet onder stoelen of banken.

"Natuurlijk ben ik niet tevreden, dat kan niet met dit resultaat. We kwamen tekort in de zestien en Frutos had het heel moeilijk", zegt Goor.

"Misschien hebben we te weinig voetbalintelligentie om met veranderende situaties om te gaan. De titel blijft het enige dat telt. Of het nu crisis is in Anderlecht? Absoluut!"

Herman Van Holsbeeck:

"Een nederlaag betekent altijd crisis bij Anderlecht. We hadden veel ambitie na de winterstop, maar als je dan een op zes pakt, wordt het moeilijk. Ik ga nu geen verklaringen afleggen."

"Een nachtje rust zal deugd doen en zaterdag moeten we dan de koppen bij elkaar steken. Dan beslissen we hoe het nu verder moet."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.