GBA-RSCA: 2-0 - Crisis !

VRIJDAG, 27 JANUARI 2006, 22:24 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Van Holsbeeck zei eerder deze week: niet winnen betekent crisis. Als we hem mogen geloven, is het nu zo ver. Anderlecht ging volkomen verdiend de boot in met 2-0 op het veld van GBA. De match was in 1 woord samen te vatten: zwak!


Trainer Vercauteren lijkt geen lessen te hebben getrokken uit het verleden: hij veranderde opnieuw zijn ploeg en tactiek. Mitu en Pujol begonnen dit maal aan de match.

Paars-wit begon het sterkst aan de partij, maar kon geen kansen afdwingen. Er viel andermaal weinig te beleven en langzaam aan werd GBA beter. Ze kwamen dan ook niet onverdiend op voorsprong langs Cavens. Op dat moment was er 26 minuten gespeeld. En het had erger kunnen zijn, maar gelukkig genoeg kon Proto de meubelen redden. Anderlecht kon voor de pauze niet meer reageren.

Meteen na de rust was het Pujol die een opening forceerde. Hij trapte vanuit een moeilijke hoek op de kruising. Het ging goed op en neer, maar GBA kroop hoe langer hoe meer terug. Anderlecht drukte, maar de laatste bal leek nooit toe te komen. Na twintig minuten viel het offensief echter stil en dat was om nog meer problemen vragen...

Vercauteren greep in en haalde Pujol en Juhasz naar de kant voor Mpenza en Serhat. Veel hielp het allemaal niet. Er zat opnieuw geen vaart in de ploeg en de spelers konden elkaar niet vinden. GBA had makkelijk nog een paar keer kunnen scoren, maar deed het uiteindelijk slechts nog één keer: 2-0 via Cavens. Op deze manier zal deze ploeg nog mogen spelen voor de derde plaats...

Goals: 26' et 85' Cavens 1-0 et 2-0

G.Beerschot: Luciano, Van der Weerden, Lolo, De Roeck, Van Dooren, Monteyne, De Decker, Dickson, Messoudi (83'Cruz), Cavens (87' Cvitanovic), Dosunmu (75' Victor)

Anderlecht: Proto, Zewlakow, Kompany, Juhasz (70' Serhat), Deschacht, Goor, Mitu, De Man (82' Zetterberg), Wilhelmsson, Pujol (63' Mpenza), Frutos

Gele kaarten: 58' Mitu, 92' Frutos

Rode kaarten: /

Scheidsrechter: Bourdouxhe




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.