Lovre heeft problemen met Vercauteren

DONDERDAG, 26 JANUARI 2006, 09:45 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Goran Lovre heeft van Anderlecht een contractvoorstel voor drie jaar gekregen, maar de Serviër speelt amper en wil weg. Er is duidelijk een probleem met trainer Franky Vercauteren.


"Het bestuur wil dat ik blijf. De voorzitter zei me dat hij niet begrijpt waarom ik niet speel, maar dat de coach nu eenmaal de baas is. En manager Van Holsbeeck zegt: "We weten dat je ongelukkig bent, maar we geloven in jou."

"Maar ik ben 23 en heb al zes maanden verloren. Ik kan me niet veroorloven om er nog zes te verliezen. Ik heb alle jeugdrangen van Servië doorlopen. Maar nu maak ik geen kans meer op het WK. Ook de andere spelers zeggen me allemaal dat ze in me geloven. Alleen geeft één man me geen kans. En dat is de baas.&quoquot;

"Als het team fantastisch zou spelen, zou ik zeggen: houden zo. Maar deze ploeg verloor al 20 punten in competitie en nog krijg ik geen kans. Dat is niet normaal. 24 spelers kregen al kansen, alleen ik kom er nooit in. Ik heb aanbiedingen uit België en het buitenland afgezegd. Maar nu twijfel ik. 31 januari nadert", klonk het.

"Vorig seizoen heb ik de coach geholpen in de inhaalrace van Anderlecht. En ook in de oefenmatchen kwam ik goed aan de bak. Maar dan zegt Vercauteren dat ik niet zo goed was tegen Mönchengladbach. Maar hij wist dat ik ziek was en hij zette me op rechts. Toen ik in Cercle in de tribunes zat, kreeg ik een geweldige klap. Ach, ik heb nooit tot zijn favorieten behoord. En ik kan er niks aan doen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.