Transfergeruchten: Riordan & Williams worden gevolgd

WOENSDAG, 25 JANUARI 2006, 21:00 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Wilhelmsson heeft laten weten dat hij het seizoen uitdoet bij RSCA, heeft de club wat meer tijd om een opvolger te zoeken. Paars-wit volgt intussen Dioh Williams, een de 21-jarige Liberiaanse spits.


Op dit moment komt de Liberiaan uit voor FC Häcken, achtste in de eerste klasse in Zweden. Hij is 1,86 meter, snel en scoort makkelijk. Hij ligt bij Häcken nog wel tot juni 2007 onder contract. Al reeds in de zomer wou volgende Anderlecht de Liberiaanse spits en zou toen al 1 miljoen euro veil gehad hebben voor de speler. In principe koopt Anderlecht geen speler meer in deze transferperiode, tenzij het de 21-jarige Slowaakse verdediger Martin Skrtel bij Sint-Petersburg nog kan losweken.

Anderlecht zou ook de 22 jarige Riordan volgen die op dit ogenblik in de Scotse competitie speelt. Deze speler zit vanaf oktober zonder contract en weigerde bij zijn huidige club bij te tekenen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.