Traore denkt aan vertrekken

MAANDAG, 20 OKTOBER 2003, 23:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na Ilic denkt ook Traoré aan vertrekken. De centrale verdediger komt amper aan de bak met De Boeck, Tihinen en Kompany als concurrenten. Toch speelde hij vrijdag nog tegen Charleroi door de blessure van De Boeck en Tihinen.

De 21 jarige Traoré wordt als een talentvolle speler beschouwd en speelde ondermeer al tegen Madrid en AS Roma in de Champions League.

"Ik wilde spelen", aldus de Burkinese verdediger van Anderlecht. "Ik speel nu al een jaar constant bij de invallers. Mijn laatste invalbeurt voor vrijdag in Charleroi dateerde van de Europese wedstrijden vorig seizoen tegen Bordeaux. Een lange en harde periode. Ik heb me vragen gesteld. Dit seizoen wil ik er nog eens voluit tegenaan gaan maar op het einde maak ik een balans op. Misschien is het wel beter dat ik vertrek. In de voorbereiding sprak ik nog met Broos over mijn toekomst hier. Nu is mijn moraal nog goed maar ik weet niet hoe het op het einde van het seizoen zal zijn. Ik ben sinds twee jaar vaste international bij Burkina Faso. De mensen vragen zich daar af hoe het kan dat ik niet speel"



anderlecht-online forum