Frutos: "Nog niet 100 % in orde"

VRIJDAG, 6 JANUARI 2006, 16:07 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

Naar aanleiding van zijn eerste speelminuten bij Anderlecht (donderdag tegen Murcia), interviewde Het Nieuwsblad Nicolas Frutos. De Argentijn voelt zich nog niet 100 procent in orde, maar zal er binnenkort wel staan.


Nicolas Frutos denkt dat hij Anderlecht zeker beter kan maken. Hij is zelfzeker en voelt naar eigen zeggen de druk nauwelijks. Hij weet wel dat hij na het vertrek van Jestrovic zal moeten zorgen voor de doelpunten. Zijn plaats zal dus vooral in de spits zijn, maar als het moet kan hij overal spelen waar de trainer wil.

De Argentijn had drie maanden vakantie, en en lag dus drie maanden stil. Hij doet wat hij kan, maar weet toch al bijna zeker dat hij direct na de winterstop nog niet 100 % zal zijn.

Ook sprak hij met Het Nieuwsblad over zijn goede banden met onder andere Diego Maradona en Hernan Crespo. "Diego was mijn groot idool in mijn kindertijd, ik leerde hem kennen na een TV-programma. Ook Crespo ken ik goed, want ik speelde er vaak mee samen bij de -20-jarigen, hij is de beste waarmee ik al op het veld stond." zei Frutos.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.