Jestrovic naar Betis of Al Ain

DINSDAG, 27 DECEMBER 2005, 09:45 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Nenad Jestrovic heeft zijn vlucht naar Belgrado niet gemist voor de kerstdagen. Wellicht keert de Serviër niet terug naar Anderlecht. "Het wordt Al Ain of Betis Sevilla", zegt de Servische spits in de media.


"Ik kan een contract voor 2 jaar tekenen bij Al Ain (VAE). Dat is een goeie ploeg, hoor. Twee jaar geleden won het nog de Arabische Champions League. Ook Betis deed me een voorstel. De Spaanse hekkensluiter wil me 6 maanden huren. Maar het eerste bod van Betis vond ik te laag. Woensdag of donderdag doen de Spanjaarden een tweede voorstel. Dan weet ik waar mijn toekomst nu ligt."

Nenad Jestrovic beleeft een afscheid in mineur bij Anderlecht. "Ach, Anderlecht vond het gewoon niet leuk dat ik op en naast het veld zo populair was. Ik kan er toch ook niet aan doen dat ik er goed uitzie. Moet ik misschien mijn hoofd afhakken om er lelijk uit te zien? Ik wil me excuseren voor al die keren dat ik het team in de steek liet, maar niet voor wie ik ben."

Jestrovic vindt dat hij te weinig steun kreeg toen hij problemen kreeg met het gerecht. "Het bestuur en Herman Van Holsbeeck lieten mij aan mijn lot over. Hun houding zal ik nooit vergeten."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.