Het bestuur had meer verwacht

DINSDAG, 20 DECEMBER 2005, 10:13 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Met 1 op 6 gaat Anderlecht de winterstop in. Nu wordt het tijd voor het bestuur om in actie te schieten en de kern af te slanken. "Maar dat gaat wel over een lange termijn." Zegt Van Holsbeeck.


"Anderlecht zal elk bod bestuderen en dan zullen we eind januari zien hoe ver we staan. Als we er zeven kunnen plaatsen, hebben we het heel goed gedaan. Maar nogmaals, dat kan niet zomaar in de winterstop." aldus de manager.

Aan versterking werd nog niet gedacht. Volgens Van Holsbeeck kan deze groep beter. En als er geen sterkhouder vertrekt komen er ook geen spelers bij.

Over de heenronde is de manager duidelijk : "We hadden meer verwacht, dat kan ik niet ontkennen. De beker van België was een zware ontgoocheling, in de Champions League hebben we in bepaalde wedstrijden te weinig gebracht en in de competitie waren de resultaten op verplaatsing ondermaats."

"Tien dagen geleden stonden we in de competitie nog in een ideale uitgangspositie, maar de 1 op 6 tegen Standard en La Louvière is hard aangekomen. We staan op twee punten van Standard en één punt voor Club, de terugronde zal dus heel belangrijk worden."




anderlecht-online forum