Concrete interesse van Treviso in Baseggio

VRIJDAG, 9 DECEMBER 2005, 11:53 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Komt het einde van de tunnel in zicht voor Walter Baseggio? De Gazzetta dello Sport meldde immers dat Baseggio na de winterstop voor Treviso kan voetballen. Walt zou een transfer wel zien zitten.


"Ik zat vorige week samen met het bestuur van Treviso", bevestigt Luca Pelizzon, Baseggio's manager, in La Dernière Heure. "Afgelopen zomer had Treviso al gepolst, maar toen kwam het niet tot een concreet voorstel. Begin volgende week verwacht ik een antwoord van Treviso. Het blijft afwachten of de Italiaanse club dit keer wel tot het uiterste wil gaan. Pas daarna praten we met Anderlecht."

Walter Baseggio is een bekende naam in Treviso, de voorlaatste in de Serie A. "Er zijn zelfs twee Walter Baseggio-fanclubs", stipt zijn manager aan.

Baseggio zelf krijgt het warm als hij aan Treviso denkt. "Het zou een beetje thuiskomen zijn voor mij. Mijn vader is van de streek. Zijn geboortehuis stond op nauwelijks een paar kilometer van het stadion van Treviso."

"Op dit moment gaat mijn volle aandacht naar Anderlecht. Ik wil eerst een 9 op 9 halen en daarna zien we wel. Pas na de laatste match, tegen La Louvière, zal beslist worden over een transfer."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.