Reacties na Betis-Anderlecht

WOENSDAG, 7 DECEMBER 2005, 00:26 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht scoorde eindelijk nog eens in de Champions League. Het pakte zelfs de drie punten mee op verplaatsing. Hopelijk betekent dit nu het einde van een zwarte reeks. Na de match waren er niets dan opgeluchte reacties te horen


Franky Vercauteren: "Eindelijk, ja, en dik verdiend ook.

We moeten realistisch zijn en niet vergeten dat de tegenstander ook niet even sterk was als de vorige, maar dat is nu niet belangrijk. Wel dat ik hier een ploeg gezien heb die voor elkaar wilde knokken. Je hoort de vreugdekreten van de groep uit de kleedkamers en het is heel goed dat ze hier als groep op reageren. De jongens hebben gerendeerd en hebben fantastisch gepresteerd."

Laurent Delorge: "Dit was genieten. We wisten vanaf 's middags dat we zouden spelen en hadden dus tijd om ons mentaal voor te bereiden. We hebben als ploeg gevochten en hebben verdiend gewonnen."

Vincent Kompany: "Het stadion zat voller dan ik dacht en dat deed ons wel plezier. De fans van Betis bleven ook verrassend lang heel enthousiast achter hun ploeg staan. Onze wilskracht om te winnen was enorm en ik denk dat we zelden zo goed hebben gespeeld op dit niveau. Onze eerste helft was prachtig en in de tweede hebben we goed standgehouden. We beëindigen een negatieve campagne toch nog op een positieve manier. En met 0-1 buitenshuis winnen is altijd prachtig."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.