Transfernieuws over Tihinen, Baseggio, Zewlakow en Kompany

DINSDAG, 6 DECEMBER 2005, 11:41 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck kan Hannu Tihinen niet in Anderlecht houden. De manager sprak tot vier keer toe met de Fin, maar die blijft op zijn stuk staan. Sporting bood zelfs een maandsalaris van 12.500 euro.


"Ik vind het grote klasse dat ze alles hebben geprobeerd om me te houden, maar ik ga na dit seizoen. Naar waar weet ik nog niet, dat beslis ik in mei", zegt Tihinen.

"Hopelijk heb ik dan de titel op zak en kunnen we er een leuk feest van maken. Een ding is zeker: Anderlecht en België met zijn witloof en zijn mosselen met frieten vergeet ik nooit."

En wat met Walter Baseggio? Gaat hij ook weg? Na Charleroi, Heracles en Treviso is ook Lecce geïnteresseerd in hem. Lecce staat met Treviso op een gedeelde laatste plaats in de Serie A. De club bestudeert een cassette van de middenvelder en wil hem ook nog voor de winterstop aan het werk zien.

Michal Zewlakow daarentegen zal waarschijnlijk blijven. Manager Herman van Holsbeeck probeert om zijn contract open te breken. Ajax, Bochum en Hearts waren geïnteresseerd om de Poolse verdediger over te nemen.

Liverpool gaat Vincent Kompany in Sevilla scouten. Tegen Liverpool zelf was Kompany twee keer geblesseerd.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.