Wilhelmsson: "50% kans dat ik vertrek/blijf"

MAANDAG, 5 DECEMBER 2005, 18:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Christian Wilhelmsson zou Anderlecht graag verlaten tijdens de winterstop en maakt daar ook geen geheim van. De manager van de Zweed had wel contact met Engelse en Italiaanse clubs maar vanuit Spanje komt er weinig interesse.


"Alleen Spanje wil maar niet toehappen", zegt Wilhelmsson. "Misschien kan ik mij dinsdag tegen Betis voor de Spanjaarden in de kijker spelen." De Zweed zelf schat de kansen dat hij deze winter vertrekt 50/50. Hij zou graag naar een grotere competitie gaan, maar hij wil het risico niet lopen op de bank terecht te komen omdat hij het WK wil spelen met de Zweedse nationale ploeg.

Trainer Franky Vercauteren denkt dat Wilhelmsson beter nog tot juni kan blijven. "Veel zal afhangen van welke clubs in de winterstop komen aankloppen", vertelt de Anderlecht-trainer in Het Laatste Nieuws. "Maar ik weet ook dat hij absoluut met Zweden naar het WK in Duitsland wil. Hij blijft beter, anders zit hij maar op de bank."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.