Blijven Baseggio en Wilhelmsson nog even?

ZATERDAG, 3 DECEMBER 2005, 18:37 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio mocht gisteren nog eens invallen en werd daarbij luid aangemoedigd door het thuispubliek. Was het zijn laatste match in het Constant Vanden Stock Stadion?


"Ik sluit niets uit. Er komen nog belangrijke matchen en ik hoop mezelf alsnog te kunnen bewijzen. De staande ovatie die ik van het publiek kreeg, deed me deugd. Ik stond echt perplex", zei de middenvelder.

Ook Christian Wilhelmsson zette een knalprestatie neer. Zijn naam galmde meermaals door het stadion. Was ook hij bezig aan zijn laatste thuismatch in het paars-witte shirt?

"Ik speelde niet voor mijn transfer", verklaarde de Zweed na de wedstrijd. Toch ontweek hij een directe vraag over een mogelijke transfer. Het is duidelijk dat hij nog steeds droomt van Engeland.

Trainer Vercauteren sprak na de partij nog even met het Brusselse dribbelwonder. Mogelijk vroeg hij hem om tot in juni te blijven...




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.