Black White It's All right

ZONDAG, 27 NOVEMBER 2005, 13:23 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Voetbal en racisme horen niet bij elkaar. Doe mee met de grote Black White it's All right-actie van SAM tijdens het weekend van 25,26 en 27 november en beken kleur!


Racisme tiert nog welig op en naast Belgische voetbalvelden. Gekleurde spelers worden uitgejouwd als ze op het veld verschijnen, supporters maken oerwoudgeluiden, er worden scheldwoorden in de tribunes gescandeerd.

SAM wil daar iets aan doen. Samen met Vincent Kompany, Gert Verheyen, Christian Wilhelmson en andere topspelers uit de eerste klasse roept SAM voetballend Vlaanderen op om tijdens het weekend van 25, 26 en 27 november kleur te bekennen: Ga op vrijdag 25, zaterdag 26 of zondag 27 november als speler, supporter of sympathisant met een WITTE en een ZWARTE streep op je gezicht naar de match.

Scandeer voor de match de slogan "Black White It's All right" en laat merken dat er voor racisme in jouw favoriete club GEEN plaats is!

De spelers van de profliga hebben alvast beloofd zich tijdens hun matchen van 25, 26 en 27 november in zwart en wit te manifesteren.

Meer op: www.sam.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.