Van Holsbeeck: "We keren sterker terug"

MAANDAG, 21 NOVEMBER 2005, 20:20 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Sporting Anderlecht zit in een dipje. Dat zei coach Franky Vercauteren ook al. Sporza Radio ging dan ook eens praten met manager Herman Van Holsbeeck. Hier volgt het relaas van dit interview.


"In Anderlecht telt maar één woord: winnen. Maar zondag was het niet goed en Westerlo heeft verdiend gewonnen. Over de inzet van de spelers kunnen we echter niet klagen", klonk het bij Van Holsbeeck.

Yves Vanderhaeghe en Bart Goor hadden op tv kritiek op hun vervangers en de spitsen van paars-wit. "Ik ga ervan uit dat ze dat gezegd hebben in een positieve opwelling, met de bedoeling iedereen op te laden voor de komende matchen."

"Het is logisch dat er wat wrevel komt als de resultaten niet zijn zoals we ze zouden willen. Maar het gaat over kleine fricties. Er zal de komende dagen intern zeker over gesproken worden, en ik hoop dat iedereen uit die fricties positieve dingen opsteekt. Of we een echte leider missen? Zondag was het met Tihinen en Zetterberg misschien wat te weinig. Maar dat kwam door de omstandigheden. Wellicht zijn Kompany en Vanden Borre, ondanks hun grote talent, nog wat te jong om die leidersrol te vervullen. Maar we komen sterker uit deze periode", suste de manager.




anderlecht-online forum