Vercauteren ziet goede reactie op training

MAANDAG, 14 NOVEMBER 2005, 12:55 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Na de blamage tegen Geel liet Franky Vercauteren zijn spelers heel pittig trainen. Hij toonde zich achteraf tevreden over de reactie van zijn spelers.


Vercauteren sprak harde taal na de wedstrijd tegen Geel. Hij verwacht enorm veel meer van zijn spelers dan wat ze getoond hebben, en hij wilt ook dat iedereen nu alles doet voor de belangrijkste trofee te halen: de titel.

De trainer zei na de wedstrijd ook dat sommigen hem serieus ontgoocheld hadden. Vooral Walter Baseggio leek zijn laatste krediet verspeeld te hebben.

Baseggio voelt zich echter niet aangevallen en legt nog eens de nadruk op het feit dat hij gewoon wat vertrouwen wilt krijgen. Hij krijgt veel kritiek maar niemand heeft hem er al eens over aangesproken en dat vindt hij niet kunnen.

Cheik Tioté, de waarschijnlijk meest ontgoochelde speler na donderdag, sprak klare taal over zijn toekomst bij Anderlecht. Over de strafschop zelf zei hij dat hij er nog nooit één genomen had en dat hij hem enkel nam omdat niemand anders hem wou nemen.

Zijn bedoeling was om iedereen te laten zien dat hij over veel talent beschikt. Maar hij beseft ook dat talent niet alles is, er is ook doorzettingsvermogen en een goede mentaliteit nodig.

In de toekomst wilt hij dan ook uitgroeien tot de nieuwe "Boss" van Anderlecht, in navolging van wat zijn voorbeelden Vieira en Sissoko zijn bij Juventus en Liverpool.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.