Roger Vanden Stock: "Ik ken vele remedies"

DONDERDAG, 3 NOVEMBER 2005, 10:41 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Paars-wit is op weg om voor het tweede seizoen op rij geen enkel punt te pakken in de Champions League. "Dat doet zeker pijn. Maar veel kan je er niet aan veranderen", zegt voorzitter Roger Vanden Stock.


"We doen heel hard ons best, maar het is niet genoeg. Tegen Liverpool waren er toch een beetje verzachtende omstandigheden. Met Juhasz en Tihinen speelden we centraal in de verdediging met twee spelers die al geruime tijd niet meer hadden gespeeld."

Anderlecht wil nu zijn groep gevoelig versterken. "Dat lijkt me het beste. Daar zijn we mee bezig", aldus de voorzitter. "Juhasz is al gekomen, Frutos na nieuwjaar. We blijven werken, want we leggen ons niet neer bij het meesterschap van andere landen."

"U weet dat ik vele remedies ken, maar die durf ik nu nog amper luidop zeggen (inkrimping van de Belgische eerste klasse bijvoorbeeld, red.). Ik hoop echt dat al onze Belgische clubs inzien dat ze er baat bij hebben dat de Belgische topclubs sterker worden. Onze UEFA-coëfficiënt dreigt in elkaar te storten. En wat dan?"




anderlecht-online forum