Vercauteren: "Liverpool was gewoon beter"

DINSDAG, 1 NOVEMBER 2005, 23:00 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht raakt die vervelende nul punten maar niet kwijt. Dinsdagavond ging het onderuit in Liverpool met 3-0. Voor Anderlecht ziet de situatie er al maar slechter uit.


"Toch kan ik moeilijk ontevreden zijn", zei Anderlecht-coach Vercauteren na afloop. "De jongens hebben met veel inzet gespeeld. De eerste 35 minuten speelden we goed mee. Je moet durven toegeven dat Liverpool gewoon beter was dan wij..."
Anderlecht lijkt meer en meer een ambitieloze club te zijn geworden

Jestrovic viel in en kreeg rood. "Ja, ik weet ook niet wat er is gebeurd. Hij moet iets gezegd hebben, al ontkent hij dat wel. Ik zal wel eens met Milton Nielsen gaan praten. We weten allemaal dat hij niet onze beste vriend is. Maar ook toen we nog met elf speelden was Liverpool gewoon beter."

Wat onthoudt Vercauteren nog? "Dat we veel werk voor de boeg hebben. We zijn niet klaar om de concurrentie aan te gaan met ploegen van dit niveau. We zitten dus nog ver af van ons streefdoel."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.