Voorbeschouwing: Liverpool - Anderlecht

DINSDAG, 1 NOVEMBER 2005, 10:00 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck hoop, samen met de fans, dat er straks punten gepakt worden. Niet alleen om zo nog een kans te hebben op de derde plaats, maar ook om de de slechte reeks van 10 nederlagen te doorbreken.


Statistieken geven Anderlecht niet het voordeel

* In zijn laatste vijftien thuiswedstrijden incasseerde Liverpool slechts zes tegentreffers. In de groepsfase kon Anderlecht dit seizoen nog niet scoren en het verloor al zijn wedstrijden al met het kleinste verschil. Anderlecht verloor bovendien al tien keer na elkaar in de Champions League.

* Voor Liverpool staat een plaats in de volgende ronde op het spel. Wint Liverpool van Anderlecht en Chelsea van Betis, dan zijn beide Engelse clubs zeker van een plaats bij de laatste zestien.

Aftrap: 20u45
Stadion: Anfield Road
Scheidsrechter: Nielsen

: : : LIVERPOOL : : :

Mogelijke opstelling: Reina, Finnan, Carragher, Riise, Hyppia, Luis Garca, Alonso, Gerrard, Sissoko, Cisse, Morientes
Invallers: Carson, Josemi, Warnock, Kewell, zenden, Crouch, Traoré

Geblesseerd: Dudek
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Zewlakow, Tihinen, Deschacht, De Man, Wilhelmsson, Vanderhaeghe, Hoor, Zetterberg, Serhat, Mpenza
Invallers: Zitka, Traoré, Delorge, Hasi, Ehret, Pujol, Baseggio, Juhasz

Geblesseerd: Kompany, Vanden Borre
Geschorst: niemand
Gevaar voor gele schorsing: niemand
Opmerkingen: Tihinen keert terug na enkele weken afwezigheid. Zewlakow is net als op Lokeren rechtsachter voor de geblesseerde Vanden Borre. Goor is fit en keert terug in de ploeg.






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.