Van Holsbeeck: "0 op 30 wordt frustrerend"

DINSDAG, 1 NOVEMBER 2005, 09:41 - smette
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck hoopt dat Anderlecht morgen in Liverpool de nul van de tabellen veegt. "Iedereen geeft wel een ontspannen indruk, maar de frustraties lopen op", zegt hij in de kranten.


"Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan de reeks. Maar we spelen wel in Liverpool, tegen de titelverdediger".

"Een punt zal zowel voor de tweede ronde of de derde plaats te weinig zijn, maar voor de competitie zou het een opsteker zijn."

"Het probleem is dat we zo moeilijk de nul kunnen houden. En dan heb je een probleem in de Champions League. In de competitie kunnen we dat soms nog opvangen, maar in Europees verband gaat dat niet. Het is wel zo dat we in het centrum van de verdediging af te rekenen hebben met heel wat blessures."

"We moeten nog harder werken"

"De twee laatste campagnes in de Champions League hebben ons wel wakker geschud."

"We willen de lat hoger leggen en iedereen zal in de toekomst nog harder moeten werken om beter te doen."

"We moeten ook klaar zijn om eventuele vertrekkers goed te vervangen. In de toekomst zal Anderlecht moeten fungeren als leverancier voor andere clubs."

"Als manager moet ik dan een schaduwelftal in mijn schuif hebben liggen. Ik voel ook dat er bij veel spelers belangstelling is om zich bij Anderlecht in de kijker te komen spelen."

"Over de kwaliteit van ons huidige spel ben ik best tevreden. Ik zie een verbetering tegenover vorig seizoen. Er staat een veel betere organisatie op het veld, de hand van Frankie Vercauteren en de hele trainersstaf is duidelijk zichtbaar."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.