Anderlecht wint thuis met 3-0

ZATERDAG, 1 OKTOBER 2005, 21:57 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft thuis dankzij een sterke tweede helft met 3-0 gewonnen van Sint-Truiden. Doelpunten waren van Jestrovic, Mbo en Baseggio. Anderlecht blijft 2e in het klassement met 21 punten.


De eerste helft was ronduit zwak en toen Anderlecht ging rusten, kreeg het van de supporters een fluitconcert. Het had veel slordig ongeconcentreerd gespeeld. De passes kwamen niet aan en kansen waren schaars.

Na de pauze gaf Anderlecht de fans wat het wou: beweging op het veld en goals. Jestrovic en Mpenza stelden de winst vast. Maar invaller Baseggio maakte de mooiste van de avond. Hij scoorde van ver via de binnenkant van de paal: 3-0.

Doelpunten: 67' Jestrovic 1-0, 77' Mpenza 2-0, 90' Baseggio 3-0

Anderlecht: Proto, Vanden Borre, De Man, Tihinen, Deschacht, Wilhelmsson, Vanderhaeghe, Goor, Zetterberg (84' Baseggio), Jestrovic (84' Serhat), Mpenza (88' Pujol)
Sint-Truiden: Belic, Debroux (79' K.Delorge), Wisniowski, Hayen, Ramond, Buvens, P.Delorge, Simaeys, Mulemo (74' Nijs), Mbonabucya, Stolica

Rode kaarten: geen
Scheidsrechter: Vervecken
Toeschouwers: 23.012



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.