Verduidelijking over mogelijke transfers

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2005, 13:12 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals al eerder gemeld, wil Herman Van Holsbeeck deze week nog de transfer van een verdediger en indien mogelijk een spits afronden. De Hongaar Roland Juhasz is de voornaamste piste, maar wie zijn de andere twee kandidaten?


De tweede optie voor de positie van centrale verdediger blijft Martin Skrtel, de 20-jarige verdediger van het Russische Sint-Petersburg. Ook is Anderlecht geïnteresseerd in Martin Latka, een verdediger van Slavia Praag, dat woensdag door Anderlecht werd uitgeschakeld voor de Champions League.

Maar de topkandidaat om de nieuwe verdediger van Anderlecht te worden is dus Rolnad Juhasz. Anderlecht bereikte bijna een akkoord met MTK Boedapest. Juhasz zou twee miljoen euro kosten. Hij is 22 jaar en 1,93 meter groot. Roland Juhasz kwam gisteren overgevlogen naar Brussel om de onderhandelingen voort te zetten. Daarna vertrekt hij met de nationale ploeg van Hongarije, om zich voor te bereiden op de interlands tegen Malta en Zweden.

De Zuid-Amerikaanse spits waar Anderlecht geinteresseerd in is, zou een Argentijn zijn. Oorspronkelijk koste hij één miljoen euro, maar nu Anderlecht in de Champions League zit zou de prijs al opgetrokken zijn tot 2,5 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.