Reacties van Chelsea, Liverpool en Betis

VRIJDAG, 26 AUGUSTUS 2005, 16:10 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Na de loting van de Champions League kwamen er ook reacties uit het kamp van Chelsea, Liverpool en Betis Sevilla. De drie clubs zijn het eens over de sterkte van de groep.



Chelsea: "Dit is mogelijk één van de zwaarste groepen en dit door de tegenstanders uit pot 3 en 4. Uit pot 1 komt er sowieso een sterke ploeg, maar Anderlecht en Betis Sevilla zijn toch niet te onderschatten. Anderlecht heeft veel Europese ervaring en een enorme traditie. Betis maakt zijn debuut, maar ze spelen in Spanje op een zeer hoog niveau. Deze groep is dus ver van ideaal voor ons." Chelsea speelde trouwens nog nooit tegen Anderlecht. Ze verloren al wel twee maal van Brugge en wonnen dus nog nooit op Belgische bodem.

Liverpool: "De partij tegen Anderlecht roept vele herinnering op. We speelden in 1964 al tegen hen. Liverpool droeg tijdens die ontmoeting voor het eerst hun volledig rode outfit." The reds wonnen echter met 3-0 in Engeland en met 0-1 in Brussel.

Betis Sevilla: "We zijn realistisch als we zeggen dat we niet veel kans maken. Toch geloven we in onze mogelijkheden. We gaan ons niet blindstaren op de sterkte van de tegenstanders, maar voluit voor de zege gaan."
Ook bij de spelers van Betis klinkt het zo.
Juanito: "Dit is de groep des doods. Het is de groep van de kampioenen, maar we gaan het zo goed mogelijk proberen doen."
Miguel Àngel: "Ik ben ervan overtuigd dat we ons kunnen plaatsen, maar het zullen ongetwijfeld harde duels worden", klonk het overtuigend.



anderlecht-online forum