Reacties na de loodzware CL loting

DONDERDAG, 25 AUGUSTUS 2005, 20:44 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Franky Vercauteren hoopte op Bayern, Ajax en Thün. Het werden Chelsea, Betis en Liverpool. Waarschijnlijk de zwaarst mogelijke loting. Vercauteren schat de kansen van Anderlecht dan ook erg laag in.


Vercauteren: "Dit is een loodzware loting. We moeten realistisch zijn. We treffen de ex- en waarschijnlijk toekomstige winnaar van de CL en een ploeg die in Spanje al bewees van een hoog niveau te zijn. Het wordt een moeilijke weg. Ik durf bijna niet aan de 2e of 3e plek te denken."

"De eerste match moeten we meteen naar Chelsea. Dat kan mogelijk slecht zijn voor het vertrouwen, maar aan de andere kant hebben we niets te verliezen. Iedereen verwacht dat zij het halen."

Vincent Kompany gelooft in een stunt. "Maar, we moeten realist zijn en dan zien we dat we de zwaarste teams loten"

"De motivatie is er en we geloven erin, maar realistisch bekeken wordt het wel erg moeilijk. Het is wel tof dat we die ploegen over de vloer krijgen. We moeten proberen iets moois te doen vanuit een underdogpositie. We moeten voor de kwalificatie gaan, maar een derde plek zal ook veel mensen tevreden stellen."

Bart Goor: "We beginnen met de zwaarste match. We moeten vooral proberen van thuis iets te presteren. En we willen beter doen dan de 0 op 18 vorig jaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.