Vanden Stock bevestigt dat er transfers op til zijn

DINSDAG, 23 AUGUSTUS 2005, 11:06 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Franky Vercauteren kondigde al aan dat hij versterking wil als Anderlecht zich morgen voor de Champions League kan kwalificeren tegen Slavia Praag. Hij wil er een centrale verdediger en een diepe spits bij.


Voorzitter Roger Vanden Stock lijkt in te gaan op de vraag van de trainer. "We hebben een paar spelers op het oog, maar voor donderdag kan er niet onderhandeld worden", vertelt hij. "Het zijn stuk voor stuk goede spelers, maar we moeten afwachten of ze haalbaar zijn. Meestal gaat de vraagprijs enorm de hoogte in als de geïnteresseerde club in de Champions League zit."

"Maar we gaan niet kopen om te kopen", beweert hij. "Het is zelfs mogelijk dat er uiteindelijk helemaal niemand bijkomt." Vanden Stock neemt donderdag na het kwalificatieduel het vliegtuig naar Monaco, waar dan geloot wordt voor de CL-poules. Vrijdag wordt er geloot voor de Uefa Cup.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.