Bank dreigt weer voor Zetterberg

MAANDAG, 29 SEPTEMBER 2003, 10:04 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Zetterberg is ondanks zijn drie goals vrijdag tegen Heusden niet zeker van een basisplaats voor de partij van morgen tegen Bayern München. Broos wil meer risico's nemen en Pär zou wel eens het kind van de rekening kunnen worden.

De onbeschikbaarheid van Olivier Doll is een streep door de rekening van de Anderlecht-trainer. De verdediger liep zaterdag tijdens de opwarming van de invallerswedstrijd een contractuur in de dij op en wordt morgen allicht niet in de kern opgenomen.

Hugo Broos kiest morgen in het uitverkochte Vanden Stockstadion hoogstwaarschijnlijk voor een 4-4-2. Dan is er geen plaats voor Zetterberg die in Genk ondanks zijn drie doelpunten geen verpletterende indruk maakte. Baseggio komt terug in de ploeg en wellicht wordt Hendrikx op rechts gezet. Ook in het centrum van de verdediging geeft Broos nog geen opening van zaken. De Boeck, Tihinen en Kompany vechten er met zijn drieën voor twee plaatsen.

Kolar is intussen bijna aan zijn wederoptreden toe. Voor het CL-duel tegen Bayern München van dinsdag kiest Broos alvast voor dezelfde kern met één of twee namen bij.



anderlecht-online forum