Deschacht: "Deze selectie betekent veel"

DINSDAG, 24 MAART 2015, 17:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een dag vertraging mocht Olivier Deschacht zich vandaag toch melden bij de Rode Duivels. De 34-jarige verdediger hapte gretig toe. "Ik heb geen seconde getwijfeld", zo vertelt hij. "Dit is iets waar ik erg trots op ben."


"Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik zeven gemiste oproepen. Blijkt dat ze me belden om te zeggen dat ik was opgeroepen voor de Rode Duivels. Dit is aangenaam wakker worden", vertelt de verdediger. "Annelien en ik waren net een weekendje aan het plannen, maar ze gunt me dit. Ze weet hoeveel dit voor mij betekent."

"Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om op de uitnodiging in te gaan. De bondscoach sprak altijd positief over mij. Ik ga er het beste van maken en proberen te spelen met mijn kwaliteiten en ervaring. Dit is een beloning voor mijn mentaliteit en strijdershart. Simons en Van Buyten zijn mijn voorbeelden."

Over zijn speelkansen is Deschacht realistisch. "Ik maak me wel geen illusies. Ik zou mezelf ook niet opstellen. Lombaerts en Vertonghen zijn veel betere spelers dan ik. Maar ik ga mijn uiterste best doen op training."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.