"Aaron droomt van Spanje en Engeland"

DINSDAG, 24 MAART 2015, 17:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De familie Batshuayi-Leya Iseka beleeft gouden tijden. Michy is voor het eerst opgeroepen voor de Rode Duivels en broer Aaron maakt furore in de UEFA Youth League. "Het is geweldig om zo'n twee kinderen te hebben."


"We zijn heel erg fier op Aaron", zegt moeder Viviane in Sudpresse. "Hij is topschutter in de Youth League en speelde geweldig tegen Porto. Dat is geweldig, maar in onze ogen maakt hij al volwaardig deel uit van de A-kern."

Onlangs verlengde Leya Iseka zijn contract bij Anderlecht voor vijf jaar. Een goede zaak voor paars-wit, want iemand die zo presteert in de Youth League, die is gegeerd. "Nu komt het er in de eerste plaats op aan om door te breken. Pas dan kan hij zijn broer volgen", vertelt vader Pino over een eventuele transfer.

"Het is geweldig om twee kinderen te hebben die zich op dit niveau ontwikkelen", gaat vader Batshuayi verder. "Michy en Aaron hebben niet dezelfde manier van spelen, vind ik. Maar ze hebben wel beiden een neus voor doelpunten."

Michy speelt sinds dit seizoen voor Marseille. Wat is de droomclub van broer Aaron? "Michy had altijd al een voorliefde voor Marseille. Als kind wilde hij er al spelen", weet Pino. "Aaron zie ik niet snel in Frankrijk voetballen. Hij droomt van Spanje en Engeland."



anderlecht-online forum