Anderlecht tevreden met stadionbeslissing

DONDERDAG, 19 MAART 2015, 16:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In een persbericht reageert Anderlecht tevreden over de beslissing voor de bouw van het nieuwe nationale stadion. Daar echter het dossier nog niet afgerond is, wil de club verder niet veel commentaar kwijt.


"De directie van RSC Anderlecht is tevreden dat er vandaag door de stad Brussel een belangrijke beslissing genomen is in verband met stadiondossier. RSCA wenst de drie kandidaten uitdrukkelijk te danken voor de hoogst professionele aanpak van het stadiondossier", klinkt het.

"Ook de samenwerking met de stad Brussel is erg doeltreffend geweest. Dit laat het beste verhopen voor de volgende fase van dit belangrijk bouwproject dat een stimulans moet zijn voor het nationaal en het Belgisch clubvoetbal."

"De onderhandelingen (financieel, etc...) met de bouwpartner zullen de volgende maanden plaatsvinden. Na die onderhandelingen, die onder meer duidelijkheid moeten scheppen over het exacte budget, zal RSC Anderlecht pas in staat zijn om duidelijk te communiceren. Daarom onthoudt de club zich verder van alle commentaar zolang het dossier niet helemaal afgewerkt is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.