"Iedereen verwacht dat we ons zullen kwalificeren''

WOENSDAG, 10 AUGUSTUS 2005, 02:27 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Vercauteren omschreef Slavia Praha als een blok. ,,Ze hebben veel atletische kracht, proberen pressie te spelen en kiezen aanvallend voor diep en direct spel. Ik verwacht dus dat ze de counter zullen hanteren.''

De Anderlecht-trainer weigerde Anderlecht, ondanks de elf goals tegen Bakoe en La Louvière, tot favoriet uit te roepen. "Iedereen verwacht dat we ons zullen kwalificeren", zei hij. "Ik niet. Ik geef beide ploegen even veel kansen."

"Ik geef ons slechts veertig procent kans", zei Slavia-coach Karel Jarolim. "Ik hoop vooral dat we veel beter georganiseerd zullen verdedigen dan La Louvière."

Slavia Praag kan en mag een goed Anderlecht niet in de problemen brengen. Het is een jonge ploeg zonder internationals. Het middenveld met Lukas Jarolim, de zoon van de trainer, lijkt het sterkste onderdeel. De aanval wordt door waarnemers als het zwakke punt beschouwd. Slavia begon met een teleurstellend gelijkspel aan de competitie, maar won in de voorbereiding van Lyon en speelde gelijk tegen Straatsburg en Auxerre.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.