Suárez: "Ik ga weer spelen"

ZATERDAG, 14 MAART 2015, 10:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suárez praat in de Argentijnse krant La Mañana de Córdoba, openhartig over zijn blessureleed. Hij heeft diep gezeten en overwoog om te stoppen met voetballen. Maar hij herpakte zich en wil zo snel mogelijk terug spelen.


Op 2 januari werd de Argentijn terug verwacht op Neerpede. Maar hij kwam niet en niemand op Anderlecht wist waar hij was: "Toen ik op vakantie was in Argentinië dacht ik dat mijn knie in orde was, maar ik zat verkeerd. Toen ik met Lieven Maerschalck werkte, voelde ik dat er iets fout zat. Een scan heeft toen uitgewezen dat het een peesontsteking in de knieschijf was."

Stoppen met voetballen

"Op een bepaald moment wou ik niets meer doen", geeft Suárez toe. "Ik vertelde aan mijn familie dat er iets vreemd aan de hand was met mijn knie en dat ik niet verder kon. Ik bereikte zelfs het punt waarop ik besliste te stoppen met voetballen, maar toen ontmoette ik dokter Ramón Cugat en hij vroeg me hem een kans te geven. Uiteindelijk besliste ik naar hem toe te gaan in Barcelona, maar daarvoor heb ik geen toestemming gevraagd aan Anderlecht."

Nog geen boete ontvangen

"Ik snap dat ik een fout heb gemaakt en daarvoor zal ik dan ook boeten. Ik heb gehoord dat Herman Van Holsbeeck en de club kwaad zijn op mij, maar mijn knie was mijn eerste prioriteit. Niet de club. Ik weet dat ik een boete mag verwachten, maar dat kan me eerlijk gezegd niets schelen. Ik denk momenteel niet aan geld, mijn revalidatie is het belangrijkste", besluit Suárez.



anderlecht-online forum