Overzicht verhuurde spelers: Gillet scoort

ZONDAG, 8 MAART 2015, 20:02 - Garrincha

Guillaume Gillet kende een succesvol weekend met Bastia. Zijn club boekte een belangrijke overwinning en de middenvelder scoorde. Het overzicht van de verhuurde spelers.

Guillaume Gillet bewees tegen Nico nogmaals zijn waarde voor Bastia. De middenvelder kopte na 26 minuten de gelijkmaker in doel (bekijk het doelpunt hier vanaf minuut 0'31"). Na de rust ging Bastia over Nice en het won met 2-1. Bastia staat nu tiende.

Samuel Armenteros speelde met Willem II 2-2 gelijk tegen Twente. De spits scoorde niet, maar lag wel aan de basis van het eerste doelpunt.

In Cyprus verloor Thomas Kaminski met 1-0 tegen APOEL Nicosia. Anorthosis Famagusta staat vijfde.

In de Belgische tweede klasse stond Elis Koulibaly voor het eerst dit seizoen in de basis. De spits kreeg verschillende kansen, maar scoorde niet. Een kwartier voor tijd werd hij vervangen door Youri Lapage.

In de Nederlandse tweede klasse verloor Telstar vrijdag met 0-3 van VVV Venlo. Jonathan Kindermans viel in na 59 minuten, toen het nog 0-0 stond.

Olympiakos en Luka Milivojevic speelden dit weekend niet.

Het Cordoba van Fede Vico speelt morgen pas tegen Getafe.