De 6-0 overwinning: reactie van Bart Goor

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2005, 22:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd gaf terugkomer Bart Goor overvloedig uitleg over de prachtige 6-0 overwinning tegen La Louvière. "Dit is zowel prachtig voor de supporters als voor de spelers. Zo moet Anderlecht spelen."


"We moeten er voor zorgen dat we de bal in de ploeg kunnen houden, veel kansen creëren. Alleen zo kunnen we scoren, dat hebben we vandaag laten zien."

"Jestrovic had vandaag pech, maar hij wou te graag scoren en iedereen weet dat je dan niet scoort. Maar belangrijker is de positieve prestatie die we vandaag afgeleverd hebben. Het was een makkelijke wedstrijd maar de tegenstander speelt maar zo sterk als Anderlecht toelaat. Het verschil met Baku is dat we hier het spel gemaakt hebben. Daar speelde ook de reis een rol in, de warmte, de eerdere 5-0 overwinning en ook de wedstrijd tegen La Louvière zat in het achterhoofd. En natuurlijk is iedereen bang voor blessures."

"Nu zullen we moeten bewijzen dat we het zowel binnen- als buitenhuis aankunnen, we moeten er 100% voor gaan en er altijd zijn."

Over Serhat, de overtuigende man van de match, was Goor duidelijk: "Hij had er zin in, hij had wel een kleine aanpassingsperiode nodig die niet altijd even makkelijk was. Maar hij heeft veel in zijn mars, heeft een prachtige passing, goed in de combinatie, diepgang, .... Een echte speler zoals Anderlecht kan gebruiken."

"Tegen Praag wordt het natuurlijk anders. Daar zal het een zware wedstrijd worden want Slavia is een ploeg met veel kwaliteiten. Het zal 90 minuten lang voetballen worden. We moeten zien dat we een goede thuiswedstrijd spelen, zodat we het daar makkelijker krijgen. "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.