Reactie van Broos na de match

ZATERDAG, 27 SEPTEMBER 2003, 00:08 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos loofde "de mentale weerbaarheid" van zijn ploeg, maar voor de rest had de trainer op 927 Live geen goed woord over voor Anderlecht. "We hebben met vuur gespeeld."

"Goed begonnen, maar daarna te ver van de tegenstander gespeeld. Ook te weinig agressie getoond. Voor hetzelfde geld verliezen we drie punten."
"Het ligt niet alleen aan Aruna." Hij speelde niet door griep. "Ons spel was niet goed, achteraan was het niet secuur, een aantal spelers was zeer onzeker, het spel vlotte niet, vooraan kwamen er geen kansen..."

Hugo Broos prijsde op Radio 1 Pär Zetterberg zuinigjes. Walter Baseggio, die inviel voor de Zweed en normaal in diens plaats speelt, bewierookte hij daarentegen fel op 927 Live.

Dat Zetterberg drie keer scoorde? "We weten dat hij dat kan, Zetterberg heeft ons inderdaad weer in de wedstrijd gebracht", oordeelde Hugo Broos.
"Baseggio is zeer goed ingevallen. Met hem erbij kwam er weer lijn in het spel, er werd druk naar voren uitgeoefend." Of Baseggio dan beter is dan Zetterberg? "Dat heb ik niet gezegd." (gevolgd door een lachje)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.