Neftchi gelooft nog in mirakel

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2005, 11:20 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel de match van vanavond tegen Neftchi Baku niet meer dan een verplicht nummertje lijkt voor Anderlecht, gelooft het Azerbeidjaanse team nog steeds in zijn kansen.


Ze willen een afstraffing voor 30.000 eigen toeschouwers vermijden en willen zelfs winnen. "We geven ons nog niet gewonnen", spreekt middenvelder Darko Cordas dreigende taal. "Waarom zouden we niet met 6-0 kunnen winnen? De match van vorige week was geen waardemeter. Het was niet om aan te zien. We speelden als kleine kinderen toen", stelt hij.

"Er waren te veel misverstanden, slechte passes, geen tempo,... Niets was zoals het moest. Maar als Neftchi vanavond wint, dan staat de stad op zijn kop. Zelfs vorige week stonden er honderden supporters te wachten in de luchthaven na onze thuiskomst. Om vier uur 's nachts!"

Aan geldgebrek zal het alleszins niet liggen, want voorzitter van Neftchi Abdullaev looft een premie van minstens 20.000 euro per speler uit bij kwalificatie voor de volgende ronde.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.