Slavia Praag verloor van Kaiserslautern

MAANDAG, 1 AUGUSTUS 2005, 01:42 - Skyhawk

De volgende tegenstander van Anderlecht in de Champions League voorronde, Slavia Praag, verloor in zijn laatste voorbereidingsmatch tegen het Duitse Kaiserslautern. Het werd 1-2.

Opvallend aan de wedstrijd was dat de keeper van Slavia in de eerste helft een penalty wist te redden. Na de wedstrijd verklaarde de coach, Karel Jarolim, niet tevreden te zijn over het spelniveau in de tweede helft. Kaiserslautern eindigde vorig seizoen op een bescheiden 12e plaats in Duitsland.

Slavia - Kaiserslautern: 1-2
Goals: 42' Altintop 0-1, 81' Gedeon 1-1, 85' Sanogo 1-2

Slavia: Kozacik - Suchy, Latka, Zabojnik, Zboncak (78' Hubacek) - Pitak, Gedeon, Jarolim (72' Holenak), Hrdlicka (72' Svento) - Fort (72' Cernoch), Vlcek (87' Cerny)
Kaiserslautern: Ernst - Lembi (67' Riedl), Pletsch, Mettomo, Blank (73' Wenzel) - Engelhardt (73' Hertzsch), Sforza (67' Reuter) - Skela - Altintop, Jancker (77' Sanogo), Seitz (82' Bellinghausen)