Hasi: "We zijn elkaar waard"

VRIJDAG, 28 NOVEMBER 2014, 19:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi wikte en woog zijn woorden opvallend deze namiddag op de persconferentie. Een kleine uitschuiven zoals "Charleroi is een opwarmertje" wou hij ten alle tijde vermijden.


"Na de zege tegen Galatasaray heeft iedereen normaal gedaan. De slechte prestatie tegen Charleroi en de terechte kritiek heeft onze jonge jongens met de voetjes op de grond gezet. Ze weten ook dat ze nu niet euforisch moeten gaan doen na een sterke prestatie", legt Hasi uit.

"Ik vind het niet erg om nu tegen Club te moeten spelen, ik vind het juist goed. Ik speel na een Europees duel liever meteen weer een topper. Het feit dat zij vandaag nog moeten terugkeren van Turijn is wel een detail dat in ons voordeel kan uitdraaien - en in matchen als deze draait het ook om details - maar anderzijds kunnen ze zo ook wel meteen doorgaan op hun elan, zoals wij deden na de match in Arsenal tegen AA Gent", aldus de T1.

"Club is één van onze titelconcurrenten. Maar je kan niet zeggen wie er favoriet is voor deze wedstrijd: we zijn elkaar waard en dus is de druk ook evenredig bij de twee teams. Het gevaar Vazquez? Ja, hij is goed. Maar hij staat niet alleen. Club heeft veel goede spelers die we collectief gaan proberen te neutraliseren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.