YL: forfaitcijfers dreigen voor Galatasaray

WOENSDAG, 26 NOVEMBER 2014, 04:11 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de site van de Uefa is het duel in de Youth League tussen Anderlecht en Galatasaray stilgelegd en niet gewoon afgefloten. De kans dat Galatasaray hierdoor een forfaitnederlaag krijgt aangesmeerd lijkt reëel.


Terwijl bij de andere wedstrijden duidelijk Full time staat, prijkt er naast en onder de 2-0 stand in de wedstrijd Anderlecht Galatasaray Match suspended . Dit lijkt er op te wijzen dat de Oostenrijkse scheidsrechter de wedstrijd beëindigde omwille van de voetzoeker die naar de paars-witte spelers werd gegooid en niet omdat de tijd was verstreken.

Een forfaitscore in de Youth League bedraagt 3-0 in plaats van de vaak gebruikte 5-0. Op zich maakt het voor Anderlecht weinig uit of het nu met 2-0 of 3-0 won.

Welke gevolgen dit zou hebben voor Aaron Leya-Iseka, die gisteren zijn vijfde doelpunt in de Youth League scoorde en daardoor mee aan de leiding komt / kwam in de topschuttersstand is nog onduidelijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.