Hasi nederig voor duel tegen Galatasaray

WOENSDAG, 26 NOVEMBER 2014, 01:51 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi blikte dinsdag vooruit naar de wedstrijd tegen Galatasaray in de Champions League. Hij toonde daarin veel respect voor de tegenstander: "Anderlecht start niet als favoriet tegen Galatasaray."


"We mogen zeker niet denken dat we zomaar zullen winnen. Dat zou een verkeerde instelling zijn, want ik verwacht een moeilijke wedstrijd. Galatasaray heeft veel topspelers en het zal niet vanzelf gaan. De Turken hebben een punt minder dan wij, maar spelen hierna nog een keer thuis tegen Arsenal. Op de slotspeeldag hebben wij nog een lastige verplaatsing naar Dortmund. Voor beide clubs is er dus druk", aldus Hasi.

"Alle spelers zijn belangrijk, maar voor een jonge ploeg als Anderlecht is zijn ervaring van grote waarde. Hij zorgt voor evenwicht, ritme en recuperatie op het middenveld. Als hij morgen fysiek helemaal klaar is, zal hij starten."

"De wedstrijd tegen Charleroi was lastig. We speelden slecht. Dit is echter een ander kampioenschap. Iedereen heeft de knop omgedraaid en we zullen morgen zien of we er daadwerkelijk klaar voor zijn."

Hasi blikte ook nog eens terug op de afgelopen wedstrijden in de Champions League. “We hebben gedurfd te voetballen met een jonge ploeg, ondanks onze moeilijke loting. Tegen Dortmund verloren we verdiend, maar tegen de rest zat er meer in. Met een beetje geluk hadden we al meer punten."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.