Vanden Borre: "Weten dat we foutjes maakten"

VRIJDAG, 14 NOVEMBER 2014, 08:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre is stilaan naar zijn oude vorm aan het toegroeien. Na een wedstrijd voelt hij nog wat minder, maar het gaat de goede kant uit. Zondag staat de interland tegen Wales op het programma.


"Zondagavond, na de match tegen Gent, kreeg ik nog een inspuiting. Ik voel nog een zekere hinder, maar ik kan ermee spelen. Ik wil zo snel mogelijk mijn topniveau terugvinden. Dat kan maar door zoveel mogelijk te spelen", begint Vanden Borre.

Hij blikt ook terug op de oefeninterland tegen IJsland en vooruit naar de interland tegen Wales. "We hebben ons tegen IJsland misschien iets teveel laten gaan omdat het een oefeninterland was. We zullen tegen Wales niet dezelfde fout maken. Thibaut mag boos zijn, want we hebben een paar goeie kansen weggegeven."

Als Vanden Borre zondag tegen Wales titularis is, komt hij tegenover Gareth Bale te staan. "Iedereen kent Bale: hij is snel, hij heeft techniek, hij heeft eigenlijk alles. Bale is een uitzonderlijke voetballer, maar ik ga mijn slaap niet laten voor hem. Wij hebben ook kwaliteitsspelers, iemand als Eden Hazard kan hen ook pijn doen."



anderlecht-online forum