Blessurenieuws

WOENSDAG, 12 NOVEMBER 2014, 10:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De interlandbreak komt voor heel wat spelers als geroepen om kleine blessures te laten helen. Zo hervat Steven Defour volgende week de training en raakt hij allicht klaar voor de volgende competitie wedstrijd tegen Charleroi.


Ook Chancel Mbemba en Andy Najar raken fit voor dit duel. Beiden hebben zich afgemeld bij hun nationale ploeg om rustig te kunnen herstellen. Bram Nuytinck hervat weldra ook de training. Zijn teenblessure is zo goed als verleden tijd.

Dat Matias Suarez dit kalenderjaar niet meer speelt, is een uitgemaakte zaak. In december zal wel een evaluatie gebeuren om te zien hoe ver hij staat. Oswal Alvarez traint al een tijdje mee, maar is nog steeds niet verlost van zijn spierproblemen. De Colombiaan vertoeft momenteel voor enkele dagen in zijn vaderland.

Over Fabrice N'Sakala konden we enkele dagen geleden al melden dat hij volgende week zijn rentree hoopt te maken bij de beloften.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.